Femundlopet 2022 – Repte aconseguit!

Estem molt contents. Per segona vegada a les dues darreres edicions d’aquesta cursa de llarga distància de molt prestigi, l’equip Pas a Pas mushing ha creuat la línia d’arribada.

Molt i molt orgullosos del resultat obtingut. La cursa ha estat molt dura, més del que ens esperàvem. Addicionalment a la distància (459km), aquest any per les mesures COVID s’ha imposat la norma de que tots els ‘ckeckpoints’ havien de ser salvatges, és a dir, com sempre sense assistència del handler, però a més, sense possibilita per part del musher d’anar a menjar/descansar/dormir al seu vehicle o qualsevol altre tipus d’instal·lacions.

Per si això no fos suficient, com ja és habitual en aquesta zona, les tempestes de vent i neu ens han acompanyat a gairebé tots els trams de muntanya, especialment al darrer tram de Tolga a Roros, on la intensitat del vent va ser molt i molt elevada. Per sort, l’equip cada vegada guanya més experiència i això fa que la victòria encara tingui més valor (no exempt de patiment).

Moltes gràcies a totes aquestes persones que ens han recolzat, especialment l’equip Kobalaq i per suposat als veritables atletes:

Nahla, Pícara, Alta, Tiny, Malin, Rym, Akila, Logan, Electra, Mito y Boo.

Koko: aquest triomf va per tu!