Gausdal Maraton 150 Apen klasse, finishers!!!

Objectiu aconseguit. Aquesta cursa es presenta com una prova per al gran objectiu d’aquesta temporada (Femundlopet 450), i ens ha servit per veure que l’equip està en un gran nivell, tant físicament com en actitud.

Els primers 75 km, ens trobem amb no massa bones condicions meteorològiques. Gairebé durant tot el recorregut estava nevant, i la temperatura al voltant de 0 graus, de manera que la neu estava humida i la pista una mica lenta… A les zones ‘open area’, les condicions de vent tampoc eren massa bones (vents al voltant de 10 m/s). El millor de tot, l’equip reaccionava de la millor manera possible.

La segona part de la cursa, sense incidents, amb una temperatura lleugerament inferior i millors condicions de pista, després de les 5h de descans del check point l’equip va sortir amb la millor actitud possible, reduint el temps de la primera volta en més de 20 minuts.

Estem súper feliços!

Veure el vídeo de la sortida

Veure vídeo de l’arribada