Gausdal Maraton 2019: objectiu aconseguit

El resultat obtingut ha estat molt per sobre de les nostres expectatives!!!!! Estem especialment feliços, no només per acabar la cursa, que sempre ha estat el nostre principal objectiu, sinó perquè el resultat ha estat molt bo, tant per l’acompliment de l’equip com per les nostres sensacions al trineu i a la pista.

Els gossos, els millors, han demostrat una vegada més que són molt especials, donant-ho tot, amb una molt bona actitud i fent una feina excel·lent. Tot en perfecte estat durant el trail, al final, encara que cansats hem recuperat meravellosament.

Gràcies a ells, aquest somni ha estat possible. Gràcies també a tot l’equip Kobalaq i a totes les persones que ens han recolzat en aquesta aventura, animant-nos abans, durant i després.

Avant!