Fi de temporada

Una temporada més, una temporada menys.

Aquest any ha estat un any molt especial, especial com ho han estat tot abans, ja que això del múixing té aquesta virtut, que cada pas que fem, et fica una mica més el cuquet al cos. Aquesta temporada, ens vam fixar en un gran desafiament, iniciar-nos a la llarga distància en neu, i amb el privilegi de poder fer-ho participant en un gran projecte juntament amb l’equip Kobalaq.

Dit i fet, mesos de planificació, formació i entusiasme ens van portar a finals de desembre a Noruega on vam poder fer realitat els nostres somnis, envoltats d’amics molt especials, tots tocats per aquesta bogeria.

Es pot demanar més?

Les dues carreres que vam escollir a Noruega no van acabar com ens hauria agradat, creuant la línia de meta. Hem trobat un clima molt desfavorable i la manca d’experiència va fer la resta. Però no acabar la cursa, no és una derrota, per contra, és un altre al·licient per intentar-ho de nou, a més de l’experiència adquirida i el que hem viscut juntament amb les nostres altres curses.

Una experiència brutal, que ens deixa millor gust de boca que haver-nos trobat condicions fàcils en la nostra primera aventura al nord… hem après, gaudit i sobretot, descobert el que una carrera a Noruega significa. Encara tenim molt per aprendre, i molts passos a seguir.

Sens dubte tornarem a intentar-ho! Ara ve l’estiu, i amb ell, l’inici d’una nova temporada. Nous somnis, planificar i començar de nou.

Com sempre, avançant pas a pas.