San Adrián de Juarros 2015

1a cursa de la temporada, i com sempre no ha decebut, l'organització de luxe. Per segon any, el circuit viatja a aquesta localitat de burgalesa on podrem gaudir d'un entorn meravellós i on ens van donar la benvinguda enormement.

En l'Sporting, la primera etapa va ser molt bé, tot i que la temperatura era inusualment alta per al lloc i les dates, els gossos van estar a l'altura de les circumstàncies, treballant com un gran equip que són (aquesta vegada en el 4-roda EDG kart equips de formació de 8 gossos). Boo, la nostra jove promesa, no va participar perquè era massa jove, i la categoria de la cursa es limitava als equips de 8.

La llàstima era que en la segona etapa (diumenge) vam tenir un problema tècnic amb la direcció del kart i no podíem acabar, retirant-se al km 4.

Tot i això, estem més que satisfets, especialment amb l'equip pelut, i esperem tenir grans satisfaccions en aquesta temporada que acaba de llançar.

Com de costum, et deixem un vídeo del que va passar… Bon múixing, bon ambient i diversió!!!