La temporada de múixing 2014-2015 obre

Des de principis de setembre, l'equip de pas a pas ha reprès la formació, si és possible, amb més entusiasme que la temporada passada. Després d'una gran temporada 2013-2014, aquest any afrontem els nous reptes esperançats en reafirmar els èxits aconseguits: divertir-se amb els nostres amics peluts, amb els nostres companys de músters i manipuladors i sobretot, gaudir d'aquesta família l'esport que estimem.

Aquí us deixem un vídeo de l'entrenament el passat cap de setmana, on ja hem començat a cobrir distàncies al voltant de 10 km, a bon ritme i aconseguint que l'equip recuperi gradualment la seva forma després d'un estiu inusualment llarg.

Tot i no tenir les temperatures adequades al Vallès Occidental, hem començat a entrenar els corredors que es traslladen al Pirineu de Lleida i aquesta vegada a la Cerdanya francesa, meravellosa terra, en la qual ens sentim com a casa.