Com l'equip entrena a l'estiu

Un dels problemes que els equips de múixing es troben a l'estiu, especialment els que resideixen en zones no massa fredes, és la falta d'activitat durant diversos mesos, tant dels múixers com de l'equip caní.

En el nostre cas, per tal de no perdre la forma física, l'activitat dels dogists es basa bàsicament en passejades amb els gossos solts, dins d'una zona controlada, on els gossos poden córrer al seu propi aire, jugar i desestrès sense les limitacions de la gossera, sempre a una hora quan la calor ja està disminuint, poc més…

Barcelona20140629

En el cas dels mushers, és diferent, aquí no val l'excusa de la temperatura i s'ha de fer alguna cosa.

L'equip del pas a pas combina el fúting amb el patinatge en línia, aquesta vegada, hem realitzat una ruta de rodets des de Ruby a Barcelona, completant 57 km de recorregut a bon ritme, divertint-se com ens agrada després de la múixing.

Aquí us deixem la pista de la gira d'anada i la tornada…

Anada: Rubí-Barcelona

Download file: 20140629_103649_rubi_bcn.gpx

Lògicament, hi ha un error en els mesuraments de velocitat del GPS… però això és el que hi ha quan Graveu la ruta amb el vostre mòbil;-)

Ronda: Barcelona-Ruby

Download file: 20140629_133334_bcn-rubi.gpx