XXII travessia amb gossos de tir-Monegros 2013

Els dies 6, 7 i 8 de desembre, es va celebrar la XXII edició del gos de tir Monegros a la ciutat Oscense de Alcubierre, i, per descomptat, l'equip de pas a pas no podia faltar. Magda va completar la seva 12a participació consecutiva com a múixer (en 2001 va assistir per primera vegada com a Handler), David i ona en la seva tercera aparició i Andreu en el seu debut a la Reina de la meitat de la cursa de múixing sobre terra a Espanya.

En l'opinió de Magda, en aquesta edició del viatge, més curta que en edicions anteriors pel traçat de les festes, s'ha recuperat l'esperit de sacrifici i esforç requerit pels equips.

La prova incloïa 4 etapes en tres dies, més de 100km incloent un vivac i una etapa nocturna.

L'equip de pas a pas va passar una gran estona i tots els seus integrants van arribar a casa plena de satisfacció amb els resultats obtinguts, especialment per haver finalitzat el viatge sense haver de retirar cap gos i certificar que estem fent les coses bé, amb un la temporada ben preparada i amb l'equip (mushers i peluts) entrenats correctament.

Un agraïment especial a Chote i Mireia, per deixar-nos la seva bicicleta després de la ruptura de la moto d'ona i a la Super handler de l'equip, Monica, pel seu suport a tot l'equip i per fer tot molt més fàcil.

Notícies a Radiohuesca.com

Bicicleta-patin categoria

Primera pista d'etapa:

Download file: Track_06-DIC-13 042945 PM.gpx

Pista de la segona etapa:

Download file: Track_07-DIC-13 111155 AM.gpx

(la pista de la tercera etapa no es va gravar correctament:-()

Pista de la quarta etapa:

 

Download file: Track_08-DIC-13 111037 AM.gpx