Cap de setmana descobrint rutes

Aquest cap de setmana, Team pas a pas en companyia dels nostres bons amics Canis lupus, hem estat explorant noves rutes d'entrenament arribant.

El divendres a la nit (18 km) i el dissabte al matí (18 km), Miguel i Mari ens van mostrar els bons pendents que ofereixen els voltants del riu Llobregat. Pistes amples, amb bon pis, i molt poc desnivell, ideals per a entrenaments de velocitat i grans possibilitats per fer quilòmetres.

El dissabte a la tarda, sortim del Baix Llobregat i ens traslladem al Vallès Occidental, a Castellar del Vallés (15 km), molt bon sòl i paisatge boscós. Excel·lents pistes per a múixing amb un pendent moderat.

Diumenge al matí, ens traslladem al Bages, concretament a Santpedor (22 km), on gràcies a l'Oscar, que es va oferir a actuar com a guia (r'cies Oscar ets un FENS!!!) gaudim molt bé del sòl, i un recorregut molt divertit, amb girs molt ràpids i poc desnivell. Circuit molt ràpid amb petits rierols i fangs, que ha afegit emoció al recorregut.

Tots els caps de setmana hem gaudit de molt bones temperatures per a la pràctica del múixing (entrenament entre-1o min. i 5O màx.)

73 quilòmetres de múixing, molt bona companyia i moltes rialles.

Pista de formació a Santpedor:

Download file: Track_24-NOV-13 105237 AM.gpx