I múixing creu del canal de Castella

Mushing Land Trip que es va celebrar el cap de setmana del 1 i 2 de març al poble de Becerril de Campos i voltants, on vam poder gaudir de la seva hospitalitat a més dels bells paisatges proporcionats per l'entorn del canal de Castella.

Aquest trajecte s'ha incorporat al circuit Estatal de mitja distància, des d'on es realitza un gran esforç per dur a terme aquest projecte que va començar l'any passat i que es consolida com el referent d'altres modalitats de múixing a Espanya.

Des de tot el pas a pas, gràcies a Chote i família per a l'organització d'aquesta cursa, amb tots els esforços que ha posat i per suposat gràcies als altres membres del circuit per l'ajuda prevista per a aquesta cursa i per a tots els altres.

Menció especial a la gent de Becerril de Campos per la meravellosa acollida i el seu suport en molts punts del viatge, la veritat és que la gent es va tornar amb nosaltres i que sempre s'ha d'apreciar.